Ontdek onze events

WIJN OPENDEURDAG: zondag 20 oktober van 14u - 18u

Er staan een 75-tal wijnen open om te proeven, tijdens het proeven kan u genieten van lekkere hapjes

GASTRONOMISCHE WIJNDEGUSTATIE: maandag 11 november van 12u - 16u en 18u - 22u

Gastronomische wijndegustatie, met extra wijnen te proeven tijdens het menu, alle wijnen uit eigen import!

 

Gastronomische wijndegustatie @ Chapeau

Maandag 11 november: 12u – 16u // 18u – 22u

 

Enkele hapjes om te starten

 Tartaar van rund afgewerkt met kruidig herfstslaatje

Griet, boschampignons, schorseneer en bieslook

Hert, savooi, witloof, spruit, spek en rode wijnsaus

Creatie van chocolade, rode vruchten & mascarpone

 

€ 60 zonder dranken

€ 85 inclusief wijnarrangement

 

We serveren u het menu met aangepaste wijnen en “voor” het hoofdgerecht en “na” het hoofdgerecht krijgt u een extra glaasje wijn om te proeven.

Alle wijnen komen uit onze eigen import!

 

Uw reservatie is in orde na ontvangst voorschot € 30 p/p.

KERSTAVOND & KERSTMIS: dinsdag 24 december en woensdag 25 december

Chapeau doorlopend open, avond = beperkte a la carte of menu op reservatie

Kerst @ Chapeau

Kerstavond 24 december 2024: menu of beperkte a la carte

Kerstmis 25 december 2024: enkel menu

  

Glaasje prosecco

(Hapjes: oester – kroketje Iberico – scampi Portugees)

 Carpaccio van hert met paté van fazant

en confituur van rode vruchten met winterslaatje

of

Kroket van beenham

Romig soepje met kwarteltjes en kruidenkaas

Chateaubriand in champignonroom met wintergroenten

of

Filet van zeebaars met fijne groenten, tomaat & sausje van tuinkruiden

(Kroketjes op tafel)

Bordje met 5 verschillende dessertjes

€ 67.5  inclusief prosecco & hapjes

 

Uw reservatie is in orde na ontvangst voorschot € 30 p/p.

Kerstmis 12u – 17u // 18u30 – 23u

OUDJAAR: dinsdag 31 december enkel menu - aanvang 18u30 tot 2u

Oudjaar @ Chapeau

Dinsdag 31 december 2024

 

Glaasje champagne

(Hapjes: oester – krab – bouillabaisse)

 Gemarineerde Sint Jacobsvrucht, met gerookte paling, dressing van soja, radijs, waterkers & haringeitjes.

Roodbaars met peulvruchtjes, bieslooksaus en kruidenolie

Kabeljauw & mosseltjes in zachte curry, kokos,

lent-ui en koriander.

Filet pur met wintergroenten, verse bearnaise & pomme duchesse

Middernacht dessert op de ofyr en buffet

(Buffet op ons terras met dessertje op de ofyr)

€ 88 p/p inclusief glaasje champagne

 

 

Uw reservatie is in orde na ontvangst voorschot € 30 p/p.

Aanvang 18u30

Laatste drankjes worden geserveerd om 2u

Jaarlijks verlof

16/06 tot en met 24/06