Ontdek onze events

Woensdag 14 februari 2024 - Valentijn = menu + à la carte beschikbaar

We serveren volgend menu of u kan a la carte eten…

VOORGERECHT KEUZE:

Carpaccio van rode biet, zwarte olijf, geitenkaas en geroosterde pijnboompitjes

of

Gebakken zwezerik & kroket met zachte mosterd

of

Scampi in zachte curry

HOOFDGERECHT KEUZE:

Duroc secreto & pancetta, pistachenoot, zure room, jus van rozemarijn

of

Skrei uit de oven met kruidenkorst, mousseline van prei, trostomaat & garnaaltjes afgewerkt met “crispy black rice”

DESSERT:

Millefeuille de Paris of  Irish Coffee

€ 55 p/p

Dinsdag 12 maart 2024 = MOL JAARMARKT met LIVE MUSIC voor een gezellige ambiance!!!

Open vanaf 9u voor koffie of kleine ontbijtkaart = Spek en eieren / uitsmijter / …

Lunchen kan vanaf 11u30

Vrijdag 22 maart 2024 = GASTRONOMISCHE BIERAVOND

We voorzien deze avond een 4-gangen menu met aangepaste bieren van aperitief tot bij het dessert!

Ondertussen een zeer gekende en topavond voor elke bierliefhebber!!

Aanvang 19u

Aperitief:

Enkele hapjes om te starten

Voorgerecht:

Ceviche van zeebaars met avocado, radijs en limoen

Tussengerecht:

Thaise curry met scampi & gamba

Hoofdgerecht:

Chateaubriand met beukenzwam, structuren van wortel en vleesjus

Dessert:

Ferrero Rocher

Menu met bieren € 79 p/p

Menu zonder bieren € 59 p/p

Zondag 28 april 2024 = WIJN OPENDEURDAG IN CHAPEAU VAN 14u tot 18u

Zoals u ondertussen al weet importeren wij al onze wijnen zelf uit Frankrijk, Spanje, Italië, Oostenrijk en Duitsland.

Deze zondag houden we onze lente opendeurdag met een 60 a 70 wijnen die u kan proeven, tijdens het proeven kan u naar goede gewoonte even stoppen in onze keuken voor een lekker hapje!

Vrijdag 3 mei 2024 = GASTRONOMISCHE WIJNDEGUSTATIE

We voorzien deze avond een 5-gangen menu met aangepaste wijnen van aperitief tot bij het dessert!
Ondertussen een zeer gekende topavond voor onze wijnliefhebbers die we 2x per jaar organiseren.

Uiteraard zullen we in deze menu asperges serveren uit de Kempen!

Aanvang 19u

Aperitief:

Enkele hapjes om te starten

Voorgerecht:

Asperges met gerookte zalm en blanke boter

Tussengerecht:

Op vel gebakken kabeljauw, kruidenkorst, mousseline & garnaal

Hoofdgerecht:

Duroc haasje Solomillo, gebakken asperges met beukenzwam en zachte mosterd

Dessert:

Pavlova 

Menu met wijnen € 85 p/p

Menu zonder wijnen € 60 p/p

JAARLIJKS VERLOF = 9 JUNI - 24 JUNI

BRADERIJ MOL CENTRUM = woensdag 26/06 tot en met zondag 30/06

Jaarlijks verlof

7/1 tot en met 16/1

Zaterdagavond 6 januari zijn gerechten mogelijks niet meer beschikbaar wegens aankomend verlof.