Menu

NIEUW VANAF 2024:

“Late evening dining on Saturdays”

Reserveer uw tafel voor een tijdstip vanaf 20u en ontvang 10% korting op uw totale rekening.

Deze korting is alleen geldig bij reserveringen gemaakt via ons online reserveringsplatform.

Klik op de afbeelding om het menu te ontdekken

Bistro

Ontdek de betoverende smaken van Brasserie Chapeau, waar gastronomische creativiteit en passie samenkomen in een onvergetelijke culinaire ervaring. Laat je smaakpapillen op avontuur gaan met onze seizoensgebonden en lokaal geïnspireerde gerechten, waarbij elk ingrediënt zorgvuldig geselecteerd is om harmonieuze smaakcombinaties te creëren. Van verrukkelijke voorgerechten tot verleidelijke desserts, het menu van Brasserie Chapeau belooft een zinnenprikkelend avontuur dat je niet snel zult vergeten. Reserveer nu je tafel en laat je meevoeren door de wereld van verfijnde smaken en gastvrijheid die Brasserie Chapeau te bieden heeft.

Wijnbar

Duik in de bruisende wereld van de wijn- en tapasbar bij Brasserie Chapeau en geniet van een ruime selectie aan zorgvuldig gekozen wijnen. Laat je verleiden door de aroma’s en smaken van onze diverse wijnkaart, terwijl je jezelf trakteert op heerlijke tapas en kleine hapjes, perfect om te delen of om je eigen culinaire avontuur te beleven. Voor degenen die geen wijnliefhebbers zijn, hebben we ook een verfijnd aanbod aan creatieve cocktails die zowel klassiekers als innovatieve smaakcombinaties omvatten. En natuurlijk hebben we de BOB-rijders van het gezelschap niet vergeten, met een assortiment verfrissende non-alcoholische dranken om van te genieten.
Klik op de afbeelding om het menu te ontdekken

Ben je binnenkort jarig?

Vier je verjaardag in stijl bij Brasserie Chapeau met onze geweldige verjaardagsactie! Wanneer je vooraf reserveert met melding “verjaardagsactie”, kun je als jarige genieten van een korting tot € 30 op jouw gerecht.

Om van deze smakelijke korting te profiteren, kun je langskomen op dinsdag, woensdag & donderdag wanneer je met minimaal 4 personen eet in de maand dat je jarig bent. Let wel, deze actie is niet geldig op feestdagen. Het is essentieel om je van tevoren in te schrijven. De actie biedt flexibiliteit om jouw verjaardagsfeestje te plannen, en is geldig gedurende je geboortemaand.

Maak snel je online reservatie en geniet van een onvergetelijk verjaardagsdiner bij Brasserie Chapeau! Mis deze kans niet om jezelf en je vrienden te verwennen met een feestmaal om nooit te vergeten. Proost op gezelligheid en smakelijke herinneringen bij Brasserie Chapeau!

Jaarlijks verlof

7/1 tot en met 16/1

Zaterdagavond 6 januari zijn gerechten mogelijks niet meer beschikbaar wegens aankomend verlof.